Rólunk

Az EUROCENTER, már több mint 2 évtizede szolgálja ki nemzetközi ügyfelei igényeit Budapesten és környékén. Cégünk, mind a lakástulajdonosok mind a bérlők között, a barátságos és professzionális kiszolgálásról vált ismertté. Több mint 4200 prémium kategóriás ingatlan birtokában, az EUROCENTER az egyik legnagyobb brókercég a Budapesti ingatlanpiac luxus szegmensében.

MÁRTON SZIKORA SZIKORA MÁRTON
Ügyvezető igazgató (MRICS)
Az ügyfeleink sikere az Eurocenter sikere. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk számukra a tökéletes budapesti otthont. A cégpolitikánk nagyon egyszerű – mindig többet adunk az ügyfélnek, mint amit elvárna tőlünk.
DANIEL HOLCSIK HOLCSIK DÁNIEL
Bérbeadási vezető
Távol hazánktól különösen fontos, hogy olyan ingatlant találjunk, amiben igazán otthon tudjuk érezni magunkat. Pályakezdő korom óta külföldiekkel foglalkozom. Munkám során igyekszem ezen évek tapasztalatait felhasználni, amikor a hozzám forduló ügyfeleknek személyre szabottan a legmegfelelőbb új otthont próbálom megtalálni. Jó érzés mosolygó, elégedett arcokat látni, ennek a sokszor nem könnyű folyamatnak a végén.
DANIEL SZEKERES SZEKERES DÁNIEL
Ingatlan referens
A külföldi és expat ügyfeleket kiszolgáló ágazatban kiemelkedően fontos, hogy a partnereink a legjobb élményben részesüljenek, magyarországi tartózkodásuk alatt. Az ingatlan piacon több mint tíz éves tapasztalatom során mindig is fontos számomra, hogy a cégünkkel folytatott kapcsolattartás alatt pozitív élményekkel gazdagodjanak és olyan ingatlant tudjak a számukra prezentálni, és arra sikeresen szerződni, ahol valamelyest otthon érezhetik magukat.
FRUZSINA CZAPKO CZAPKÓ FRUZSINA
Ingatlan referens
Amikor egy külföldi bérlőt egy magyar tulajdonosnak kell bemutatni akkor fontos számomra, hogy gyorsan harmóniába kerüljenek. Tapasztalatom szerint ez kulcsszerepet játszik egy gördülékeny együttműködés elérésében. Célom, hogy a bérlők elégedettek legyenek, és a tulajdonosok nyugodt szívvel ajánljanak bennünket ismerőseiknek.
DANIEL GERJAK GERJÁK DÁNIEL
Ingatlan referens
Minden nap új ingatlan, fantasztikus lakások, házak. A környezet inspiráló, örülök hogy ezekről a nagyszerű ingatlanokról én készíthetem a hirdetési képeket, amit először néznek meg a potenciális vevők és bérlők.
REKA BALINT BÁLINT RÉKA
Ingatlan referens
Rendkívül fontos, hogy a kívánt kvalitásokkal rendelkező ingatlan, ugyancsak profizmussal és kiváló minőségű ügyfélszolgálati élménnyel párosuljon. Számomra prioritás az ügyfelek elégedettsége, a megoldás centrikus hozzáállás és az időben történő és egyértelmű kommunikáció.

Ügyfeleink mondták

"Belvárosi, szuper-helyen fekvő lakásunkat hónapokon át nem sikerült bérbe adnunk, jól lehet több közvetítő cégnek is adtunk megbízást. Csak az Eurocenter és Lehofer Eszter jelentkezett időnként - igaz nem ajánlattal, csak kérdezve, hogy aktuális-e még. Végül Eszter hozott egy bérlőt, akivel gyorsan meg is tudtunk állapodni. Eszter, fiatalabb férfi kollégája mindvégig megbízhatóan, előzékenyen dolgozott. Köszönet érte. Peter Mihalyi"

"Szekeres Dánielben egy nagyon segítőkész, szakterületét ismerő embert találtam meg. Munkájában: precíz, gyors, és korrekt. Mindenkinek ilyen ingatlanost ajánlok. Turcsányi Győző és Teodóra"

"Tökéletes es nagyon profi kiszolgálás! Csak ajánlani tudom! Donat Hortion"

"Köszönjük az erőfeszítéseiket. Nagyon barátságosak, és segítőkészek voltak, minden bizonnyal ajánlani fogom Önöket a kollégáimnak akik otthont keresnek. Fariba"

"Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, időt, és energiát, amit azzal töltöttek, hogy segítsenek nekem lakást találni. Legjobbakat kívánok az új esztendőre, 2015-ben.."

"Nagyon hálás vagyok a rugalmasságukért és kedvességükért, tudom, hogy velem nem a legkönnyebb együtt dolgozni.."

"Köszönöm szépen, hogy segítettek nekem; Dora, Lina, Viktória, rendkívül professzionálisan működtek együtt végig.."

"Az EUROCENTER-t mindig szívesen ajánlom ismerőseimnek!"

"Dóra nevét, egy kiváló visszajelzés alapján kaptam egy kollégámtól, aki nemrég bérelt Budapesten egy házat. Milyen kiváló munkát végzett!"

"Nagyra értékeljük a kedvességét, és kemény munkáját az egész folyamat során. Köszönjük!"

"Szuper tapasztalataink vannak az EUROCENTERREL, kollégáik csodálatosak, és rögtön mindenben segítőkészek."

Referenciák