Rólunk

Az EUROCENTER, már több mint 2 évtizede szolgálja ki nemzetközi ügyfelei igényeit Budapesten és környékén. Cégünk, mind a lakástulajdonosok mind a bérlők között, a barátságos és professzionális kiszolgálásról vált ismertté. Több mint 4200 prémium kategóriás ingatlan birtokában, az EUROCENTER az egyik legnagyobb brókercég a Budapesti ingatlanpiac luxus szegmensében.

MÁRTON SZIKORA
SZIKORA MÁRTON
Managing Director (MRICS)
Az ügyfeleink sikere az Eurocenter sikere. A mi feladatunk, hogy megtaláljuk számukra a tökéletes budapesti otthont. A cégpolitikánk nagyon egyszerű – mindig többet adunk az ügyfélnek, mint amit elvárna tőlünk.
DANIEL HOLCSIK HOLCSIK DÁNIEL
Bérbeadási vezető
Távol hazánktól különösen fontos, hogy olyan ingatlant találjunk, amiben igazán otthon tudjuk érezni magunkat. Pályakezdő korom óta külföldiekkel foglakozom. Munkám során igyekszem ezen évek tapasztalatait felhasználni, amikor a hozzám forduló ügyfeleknek, személyre szabottan a legmegfelelőbb új otthont próbálom megtalálni. Jó érzés mosolygó, elégedett arcokat látni, ennek a sokszor nem könnyű folyamatnak a végén.
KATALIN MAKKAI MAKKAI KATALIN
Ingatlan referens
Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legrövidebb időt töltsék el a megfelelő lakás megtalálásával. Ehhez elengedhetetlen a tulajdonosokkal való folyamatos kapcsolattartás. Munkám során arra törekszem, hogy cégünk adatbázisa mindig naprakész legyen, hogy az ügyfeleink a piacon elérhető teljes kínálatból válogathassanak.'
DANIEL SZEKERES SZEKERES DÁNIEL
Ingatlan referens
A külföldi és expat ügyfeleket kiszolgáló ágazatban kiemelkedően fontos, hogy a partnereink a legjobb élményben részesüljenek, magyarországi tartózkodásuk alatt. Ez nélkülözhetetlen cégünk magas minőségű szolgáltatása melett, illetve, hogy megőrizzük Magyarország, és Budapest hírnevét. Több mint hat éves tapasztalatom az ingatlan piacon biztosít abban hogy megtaláljam, prezentáljam, és a szerződést is megkössem az ügyefelemmel - aki talán valamelyest otthon érezheti magát Budapesten.
ESZTER LEHOFER LEHOFER ESZTER
Ingatlan referens
A jobb közérzet elengedhetetlen eleme a megfelelő otthon megteremtése. Ehhez próbálok ügyfeleimnek segítséget nyújtani az ideális ingatlan kiválasztásával. Mindig fontos volt számomra az esztétikum, a lakberendezés is közel áll hozzám. Sokszor már a keresés elején a fejemben van a biztos „befutó” és nagyon örülök, amikor az ügyfél döntése megerősít ebben.'

Ügyfeleink mondták

"Belvárosi, szuper-helyen fekvő lakásunkat hónapokon át nem sikerült bérbe adnunk, jól lehet több közvetítő cégnek is adtunk megbízást. Csak az Eurocenter és Lehofer Eszter jelentkezett időnként - igaz nem ajánlattal, csak kérdezve, hogy aktuális-e még. Végül Eszter hozott egy bérlőt, akivel gyorsan meg is tudtunk állapodni. Eszter, fiatalabb férfi kollégája mindvégig megbízhatóan, előzékenyen dolgozott. Köszönet érte. Peter Mihalyi"

"Szekeres Dánielben egy nagyon segítőkész, szakterületét ismerő embert találtam meg. Munkájában: precíz, gyors, és korrekt. Mindenkinek ilyen ingatlanost ajánlok. Turcsányi Győző és Teodóra"

"Tökéletes es nagyon profi kiszolgálás! Csak ajánlani tudom! Donat Hortion"

"Köszönjük az erőfeszítéseiket. Nagyon barátságosak, és segítőkészek voltak, minden bizonnyal ajánlani fogom Önöket a kollégáimnak akik otthont keresnek. Fariba"

"Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, időt, és energiát, amit azzal töltöttek, hogy segítsenek nekem lakást találni. Legjobbakat kívánok az új esztendőre, 2015-ben.."

"Nagyon hálás vagyok a rugalmasságukért és kedvességükért, tudom, hogy velem nem a legkönnyebb együtt dolgozni.."

"Köszönöm szépen, hogy segítettek nekem; Dora, Lina, Viktória, rendkívül professzionálisan működtek együtt végig.."

"Az EUROCENTER-t mindig szívesen ajánlom ismerőseimnek!"

"Dóra nevét, egy kiváló visszajelzés alapján kaptam egy kollégámtól, aki nemrég bérelt Budapesten egy házat. Milyen kiváló munkát végzett!"

"Nagyra értékeljük a kedvességét, és kemény munkáját az egész folyamat során. Köszönjük!"

"Szuper tapasztalataink vannak az EUROCENTERREL, kollégáik csodálatosak, és rögtön mindenben segítőkészek."

Referenciák