Luxus autóláz Budapesten: Vedd meg itt a legújabb Bentley modellt
December 18th, 2018

Luxus autóláz Budapesten: Vedd meg itt a legújabb Bentley modellt

Budapesten megnyílt Magyarország első Bentley kiállító terme. Ez regionálisan is jelentőségteljes esemény, hiszen több ország számára a magyarországi kiállítóterem lesz a legközelebbi.

  • Új kiskereskedő Európa szívében: Bentley Budapest
  • Magyarország első Bentley bemutatóterme
  • Az exkluzív nyitórendezvény bemutatta az új Bentley Continental GT Convertible modellett

A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. kezdeményezte a Bentley modellek magyarországi kereskedelmét, valamint a beruházást is, a vállalat idén ünnepli a 25. évfordulóját.

Budapest XI. kerületében, a Szerémi út 63 szám alatt épült fel a csúcskategóriás luxusautókat építő, és a kézműves gyártási folyamatokat mind a mai napig alkalmazó márka 180 négyzetméteres kiállítóterem 400 ezer eurós beruházás keretében.

A látogatók a teljes modellpalettát megnézhetik, azonban a terem egyelőre kettő modell számára képes helyet biztosítani.

"Nagy boldogsággal tölt el minket, hogy beléphettünk a magyarországi luxusautó-piacra, ami egy újabb fontos lépést jelent számunkra európai terjeszkedésünket illetően. Meg vagyunk győződve arról, hogy ügyfeleink egyedülálló élményben és kiszolgálásban fognak részesülni a Bentley Budapestnél, az új képviselet így méltó módon megkoronázza a Bentley fantasztikus autói által nyújtott páratlan életérzést" - mondta Robert Engstler, a Bentley Motors európai regionális igazgatója a hivatalos megnyitón.

Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója szerint a Bentley luxusautó márka iránti érdeklődés régóta megfigyelhető Magyarországon, ezért a márka képviseletére nagy szükség volt az országban.

 

Forrás:

https://www.bentleymedia.com/

https://m.portfolio.hu/

 


Vissza