Tesla kereskedés nyílik Magyarországon
February 26th, 2019

Tesla kereskedés nyílik Magyarországon

Hazai tesztvezetésre hív a Tesla, hiszen nemsokára átadják az első itthoni értékesítőpontot a Petőfi híd pesti hídfőnél.

Magyarországon 2019 tavaszától bárki megismerkedhet testközelből a Tesla modellekkel, hiszen a Universal Leasing Kft. átadási és értékesítési pontot nyit Budapesten, a Petőfi híd pesti hídfő közelében. Amennyiben Model 3 rendelési számmal rendelkezik valaki, tesztvezetésre is jelentkezhet már.

A Model 3, vagyis a legkisebb és eddigi legolcsóbb modellje a Teslának márciusban érkezik hivatalosan Európába, nagyjából ugyanakkor, mint amikor az amerikai márka Magyarországon is fellelhető lesz.

Az e-cars.hu megkérdezte a Universal Leasing Kft.-t, vagyis a céget, amely a Tesla régiós központjával áll üzleti kapcsolatban, és kiderült, hogy a budapesti szalon a magyar cég tulajdonát fogja képezni, a hátteret pedig a Tesla DACH fogja biztosítani, ami lefedi Ausztriát, Németországot és Svájcot is.

A Model S és a Model X esetében nem csak az új, hanem a régebbi megrendelések esetében is segítséget kíván majd nyújtani a cég a vásárlóknak, hiszen már most teljes európai készlethozzáféréssel rendelkeznek.

A Tesla szalon mellett márkaszervíz nyitását is tervezik, azonban addig a javíttatásra Ausztriában lesz a legközelebbi lehetőség a magyar tulajdonosok számára.

 

Forrás:

https://hvg.hu/

 


Vissza